lauantai 28. syyskuuta 2013

Haaveita

Mikä olisi mukavampi tapa aloittaa lauantai kuin kierros rauta- ja sisustuskaupoissa? Miehen mielestä varmaan monikin, joten säälistä rajoitin kierroksen vain kahteen kauppaan. Saatiin kuitenkin hahmoteltua jo yhteiset suuntaviivat lattian osalta ja valittua ainakin laminaatin tyyli ja laatan pintarakenne. Onhan tässä aikaa vielä hyvin ennen kuin päästään oikeasti käsiksi muutostöihin.

Ikean sivuilla tuli myös taas vierailtua ja sieltä mukaan tarttuikin muutama idea. Ruokapöydän kaveriksi mietin pitkää penkkiä. Meillä on tällä hetkellä vain kolme oikeaa ruokapöydän tuolia, joten kauppaan olisi mentävä kuitenkin. Ajatus vahvistui tällaisesta pinterestistä löydetystä kuvasta:

Miltäs näyttää? Tuohon vaan tyynyn päälle istuskelemaan ja juomaan kaakaota talviaamuna villasukat jalassa.

Toinen Ikeaidea liittyi makuuhuoneeseen ja sen mattovalintoihin. Mietin sopisiko sinne matottomuus, tai tarkemmin ottaen se, että sängyn vierellä olisi molemmin puolin pörröiset lampaantaljat. En usko, että me tullaan kaipaamaan sinne sellaista kokopitkää mattoa.

Matot tuottavat muutenkin hieman päänvaivaa, kun en osaa päättää tulisiko niitä laittaa kuinka paljon ja minne päin asuntoa. Toisaalta tykkään tosi paljon siitä, että ruokailuryhmän alla on matto, mutta toisaalta se on jotenkin todella epäkäytännöllisen oloista.

Olohuoneeseen haluaisin laittaa meidän Ikealöydön, joka oli alunperin aivan järkyttävän suuri, mutta jonka leikkasin puoliksi. Se on sellainen tummanharmaa kudottu matto, jonka kaveriksi sopisi hyvin miehen mukana muuttanut valkoinen räsymatto. Niistä uskoisin saavani aikaan kivan ryhmän, jos ne asettelisi vähän päällekäin. Toisen puolikkaan harmaasta matosta voisin laittaa pikkuhuoneeseen, jolloin ilme pysyisi yhtenäisenä olohuoneen kanssa. Pikkuhuoneen ovi tulee kuitenkin olemaan varmastikin suurimman aikaa auki, joten siellä olisi hyvä olla jotain samaa kuin olohuoneessa, jotta yleistunnelma pysyy levollisena.

Seuraavia projekteja olisikin täydellisen työpöydän, tarjottimen, verhojen, säilytyspurkkien ja monen muun pikkuyksityiskohdan löytäminen. Mutta niistä lisää myöhemmin, nyt muutama ihana inspiraatio kuva, jälleen pinterestin ihmeellisestä maailmasta.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti